zondag, maart 7, 2021
Home Derde Divisie Derde Divisie Zaterdag Nieuwe hoofdtrainer van Eemdijk neemt twee versterkingen mee van Roda'46

Nieuwe hoofdtrainer van Eemdijk neemt twee versterkingen mee van Roda’46

Roda’46 verliest komend seizoen niet alleen zijn hoofdtrainer Willem Romp aan het einde van dit seizoen aan Eemdijk, maar ook twee spelers. Recent werd door AD/Amersfoortse courant bekend gemaakt dat ook Jesper van Dalen en Freek van Belzen zich in de zomer bij de nummer achttien van de Derde Divisie zullen melden.

- Advertentie -

Talenten
Van Dalen (19) is een aanvallende middenvelder die volgens de voornoemde krant het voorgaande seizoen al gevolgd werd door Spakenburg en Go Ahead Eagles. Linksback Van Belzen (20) had eerder al eens contact met Sparta Nijkerk, maar destijds was het voor hem nog niet het juiste moment om de overstap te maken.

Zelf doen
Tegenover de regionale omroep deed Van Dalen zijn verhaal ten aanzien van de overstap. ,,Dat ik de trainer ken, is alleen maar een extra drijfveer om mijzelf te bewijzen. Ik wil niet gezien worden als het lievelingetje van de trainer die bij Eemdijk speelt, omdat hij de trainer van Roda’46 kent. Daarnaast zocht de club al contact met mij voordat bekend werd dat Willem daar de trainer wordt volgend jaar. Het is leuk om met hem te blijven werken, maar ik moet het vooral zelf doen.”

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES