dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieNieuw veld VVV-Venlo, zware blessure Tristan Dekker

Nieuw veld VVV-Venlo, zware blessure Tristan Dekker

Vrijdag 4 maart zal VVV-Venlo bij de eerstvolgende thuiswedstrijd in De Koel tegen koploper FC Volendam op een nieuw veld spelen. Verdediger Tristan Dekker zal dan helaas niet van de partij zijn voor de nummer elf van de Keuken Kampioen Divisie. De 23-jarige Dekker raakte tegen Roda JC zwaar geblesseerd en viel na een kwartier al uit met een gebroken kuitbeen. De ook als middenvelder inzetbare Dekker is voor de rest van het seizoen uitgeschakeld en kwam dit seizoen tot 17 competitiewedstrijden voor de club uit Noord-Limburg.

Momenteel wordt in het Covebo Stadion in Venlo een nieuwe grasmat aangelegd. Tijdens de Limburgse derby tegen Roda JC (1-1) was het slechte veld het gespreksonderwerp van de dag en bleek dat een volledig nieuw veld de enige oplossing was. Op de website van VVV-Venlo zegt Algemeen Directeur Marco Bogers hierover het volgende: “We hebben het de afgelopen tijd natuurlijk al veelvuldig over het veld gehad. Na de wedstrijd tegen Roda JC is er besloten om over te gaan tot het aanleggen van nieuw gras. Voor de wedstrijd tegen Roda was dat vanwege het speelschema niet mogelijk, maar nu hebben we drie weken de tijd tot de volgende thuiswedstrijd en kunnen we er dus voor zorgen dat er tegen FC Volendam een nieuw en goed bespeelbaar veld ligt”.

VVV-Venlo speelt nu eerst de uitwedstrijden tegen Helmond Sport en Almere City. In 2020 werd het kunstgrasveld in De Koel vervangen voor een natuurgrasveld.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS

[products limit="4" columns="2" products tag="tenue" orderby="rand" ]