vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlUitgelicht Schrijf je nu in op de Voetbal247 Nieuwsbrief!

[NIEUW] Schrijf je nu in op de Voetbal247 Nieuwsbrief!

De Voetbal247.nl nieuwsbrief is een ideale manier om niets meer te hoeven missen over jouw favoriete competitie. Want jij bepaalt welk nieuws je ontvangt! Bij je aanmelding hoef je simpelweg alleen maar aan te vinken welke divisies je interesse hebben en wij zorgen dat je voortaan per divisie het laatste nieuws in je mailbox ontvangt.

Alleen de competities die jij interessant vindt!
Competities die je niet interessant vindt, zet je gewoon uit. In het rijtje zie je ook de Hoofdklasse staan. Voorlopig zal die echter niet verschijnen, omdat we op Voetbal247 er voor hebben gekozen die nog niet in onze verslaggeving mee te nemen. Mochten we daartoe op een toekomstig moment alsnog toe besluiten, dan kun je je vast aanmelden voor de Hoofdklasse-nieuwsbrief.

Voorlopig één keer per week
Voorlopig starten we de nieuwsbrief per competitie één keer per week te versturen. Handig voor als je op vakantie bent geweest, een drukke week hebt gehad met werk of studie of gewoonweg niets wilt missen. Als we vanuit onze lezers en abonnees feedback krijgen dat het vaker of minder vaak mag, dan passen we dat in de toekomst mogelijk nog aan. En mocht je op enig moment van de nieuwsbrief af willen, dan kun je je eenvoudig afmelden onderaan elke nieuwsbrief.

In onderstaand formulier kun je je gratis en vrijblijvend aanmelden voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD