maandag, 22 april 2024
Voetbal247.nlPrikbordHet Prikbord: voor alle oproepen, vacatures, tegenstander gezocht of clubzoekende spelers

Het Prikbord: voor alle oproepen, vacatures, tegenstander gezocht of clubzoekende spelers

Voetbal247.nl start een nieuwe rubriek: het prikbord. Na het afscheid van Voetbal op Zaterdag.com ontvingen wij verzoeken van clubs dat er behoefte blijft aan een dergelijk platform. Op het prikbord kunnen oproepjes geplaatst worden over topamateurvoetbal-gerelateerde zaken. De boodschappen komen zo onder de aandacht van de bezoekers van Voetbal247.nl.

Hoe werkt het?
1. Je stuurt je oproep via het contactformulier onderaan deze pagina. Vergeet niet de contactgegevens toe te voegen waar geïnteresseerden je kunnen bereiken.
2. We plaatsen je oproep zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 48 uur.
3. Je oproep verschijnt op de homepage van Voetbal247.nl, waardoor deze dus prominent in beeld is bij onze bezoekers.
4. Bovendien delen we je oproep via de social media-kanalen van Voetbal247.nl waarvoor deze relevant kan zijn.
5. Je oproep blijft minimaal 7 dagen staan.

Waar is het prikbord voor bestemd?
Het prikbord is bestemd voor alle oproepen die relevant zijn voor fans, spelers, trainers, bestuurders en vrijwilligers verbonden aan clubs uitkomend in de Tweede Divisie, Derde Divisie of Hoofdklasse, zoals:
– oefentegenstander gezocht
– vacatures voor functies in de technische- of medische staf
– clubs die een bepaald type speler zoeken
– spelers die een nieuwe club zoeken
– scheidsrechters die beschikbaar zijn voor oefenduels
– clubs die samen willen optrekken bij het inkopen van benodigdheden

De redactie van Voetbal247.nl behoudt zich ten alle tijden het recht om niet relevante of commerciële boodschappen niet te plaatsen of te verwijderen.

Wat zijn de voorwaarden?
– Commerciële boodschappen van bedrijven worden niet geplaatst. Zij kunnen wel een advertorial of gesponsord artikel laten plaatsen. Neem daarvoor contact met ons op.
– We stellen het op prijs dat je ons informeert wanneer de oproep niet meer nodig is, zodat onze bezoekers niet voor niets contact zoeken als zij geïnteresseerd zijn.
– Aan plaatsen van een oproep zijn geen verplichte kosten verbonden, maar we stellen het zeer op prijs als je ons een donatie doet van 5 euro (meer mag uiteraard ook :)) voor de tijd die we kwijt zijn aan het verwerken en plaatsen van je prikbordbericht. Je kunt de donatie ook rechtstreeks overmaken op NL36 RABO 0118170627 tnv Newsfactory.

Prikbord bericht insturen

  [whydonate id=”guei9″]

  Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

  Lees ook deze artikelen

  POPULAIR

  RECENT TOEGEVOEGD