dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlVerdwenen clubsFC LiendenNieuw drama voor FC Lienden-middenvelder Wouter de Vogel

Nieuw drama voor FC Lienden-middenvelder Wouter de Vogel

De terugkeer van Wouter de Vogel bij FC Lienden is uitgelopen op een deceptie. De creatieve middenvelder heeft vermoedelijk tegen Koninklijke HFC opnieuw zijn kruisband afgescheurd.

Afschuwelijk
De Vogel keerde eind september terug bij Lienden, nadat een poging om zijn voetbalcarrière voort te zetten in Indonesië was mislukt. Sindsdien viel hij reeds tweemaal in, waarna hij zondag zijn derde invalbeurt kreeg toebedeeld. De Vogel maakte in de rust zijn entree, maar na amper 25 minuten ging het gruwelijk mis. ,,Wouter gaat er voor 99% vanuit dat hij voor de derde keer in zijn carrière zijn kruisbanden heeft afgescheurd. Afschuwelijk”, stelt trainer Hans Kraay jr. tegenover De Gelderlander.

Nieuwe fysio
De middenvelder liet in diezelfde krant juist onlangs nog optekenen dat voor zijn gevoel zijn knie sterker was dan ooit: ,,Ik heb in het verleden natuurlijk veel pech gehad met blessures. Ik zit sinds een tijdje bij een nieuwe fysio in Amsterdam en ben fitter dan ooit. Ik voel me erg sterk nu en hoop dat dit seizoen te laten zien op het veld bij FC Lienden.” De nieuwe blessure zet zeer waarschijnlijk een streep door de rest van zijn seizoen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD