woensdag, 17 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisiePatrick Loenen ziet af van overstap naar DOVO en laat contract ontbinden

Patrick Loenen ziet af van overstap naar DOVO en laat contract ontbinden

DOVO moet voor volgend seizoen alsnog op zoek naar een nieuwe trainer. Patrick Loenen zou komend seizoen de scepter zwaaien in Veenendaal, maar de huidige oefenmeester van Sportlust ’46 ziet daar nu vanaf.

Vooral door het opstappen van de technische commissie die hem had aangesteld, begon de Utrechter te twijfelen. Daarom vroeg hij een gesprek met de nieuwe leiding van DOVO aan, die afgelopen vrijdag plaatsvond. “Er was veel onduidelijk, ze wisten niet wat er met de vorige tc besproken was”, zegt Loenen in gesprek met RTV Utrecht. “Het was bij wijze van spreken een nieuwe sollicitatieronde.”

Daarnaast kwam een verschil van inzicht aan het licht tijdens het gesprek, gaat Loenen verder. ,,Ik heb geroepen dat ik wilde promoveren met DOVO. En als dat niet lukt mag je mij een draai om mijn oren geven. Maar ik neem alleen de verantwoording voor zaken waar ik grip op heb.” Nu hij die grip kwijt is, ziet Loenen ervan af om in te stappen bij de derdedivisionist. “Ik vind het vervelend, want ik zag dit echt als dé stap, maar als de nieuwe mensen niet op de hoogte zijn van wat er exact met de oude tc besproken is, dan moet je eieren voor je geld kiezen. Ik ben er wel een week ziek van geweest, maar ik heb geen rancune en ik ben niet boos op DOVO. Ik baal er wel ontzettend van.”

Loenen komt daarnaast zelf ook in een lastig pakket te zitten. Zijn huidige club Sportlust ’46 is namelijk een sollicitatieprocedure gestart om een geschikte opvolger voor de vertrekkende trainer te vinden. ,,Ik heb uiteraard wel contact met de club gehad, maar ik weet niet exact in welke fase ze nu zitten. Ik ben daar nu ook niet mee bezig. Ik ben even toe aan rust.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD