dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde Divisie'Niemand rouwig om vertrek De Wolf bij GVVV'

‘Niemand rouwig om vertrek De Wolf bij GVVV’

Opvallende uitspraken in De Gelderlander. De krant citeert – zij het anoniem – verschillende betrokkenen bij GVVV, die stellen bepaald niet rouwig te zijn om het vertrek van trainer John de Wolf naar Spakenburg.

‘Hij zag het zelf ook niet meer zitten’
‘Het kunstje was uitgewerkt’, ‘de click was er niet meer’ en ‘hij zag het, denk ik, zelf ook niet meer zo zitten’, citeert De Gelderlander uit de mond van spelers van de Blauwen uit Veenendaal. Wilco den Hartog, die overigens niet één van de spelers is die bovenstaande uitspraken over de vertrokken coach in de krant deed, wordt in het stuk als enige bij naam genoemd. De routinier zegt content te zijn met de eerste trainingsweek onder De Wolf’s opvolger Niek Oosterlee: ,,De sfeer is prima, er wordt hard gewerkt, maar ook veel gelachen. Oosterlee is een man, die tussen, maar ook boven de groep kan staan.”

Vrijblijvend
Den Hartog fungeerde bovendien als gelegenheidstrainer voor de spelers die in de zomer wilde doortrainen: ,,Met een wisselend groepje hebben we doorgetraind. We wilden zoveel mogelijk in beweging blijven om niet ongetraind aan de eerste oefensessies te beginnen. Het was vrijblijvend, maar de meesten hebben wel meegedaan”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD