vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlClubsOFCNiels Butter laat tegen HFC zijn voeten spreken na vroege wissel tegen...

Niels Butter laat tegen HFC zijn voeten spreken na vroege wissel tegen Rijnsburgse Boys

De koude oorlog die OFC-trainer zaterdag voerde met spits Niels Butter heeft resultaat opgeleverd. OFC keek zaterdag in de rust tegen een 3-0 achterstand aan bij Rijnsburgse Boys en Mulders wisselde zijn spits. De ex-prof staat bekend als een no-nonsene trainer en zag zijn aanvaller woensdagavond tegen HFC twee keer scoren, 2-1.

OFC kon weer een beroep doen op Victor van der Linde en Joel Donald en dat scheelt een slok op een borrel. Mulders trof voor de tweede keer binnen vijf dagen een oud-werkgever. Afgelopen zaterdag zag hij nog een gebrek aan vechtersmentaliteit.

Een kernkwaliteit die bij de ex-verdediger in ruimte mate aanwezig is. Hij doorliep de jeugdopleiding van Ajax en speelde op basis van inzet, kracht en doorzettingsvermogen jaren als prof voor Telstar en Haarlem.

Mulders voerde gewoon opdrachten uit en leverde destijds de bal in bij Sander Oostrom.

https://www.boekhouder-hoofddorp.nl/boekhouder-haarlem

 

OFC nam door de 2-1 zege afstand van de onderste posities. Voor de Koninklijke scoorde André Morgan.

Niels Butter was de gevierde man. Zaterdag stapte hij boos van het veld omdat hij niet begreep waarom zijn trainer een spits wisselde bij een 3-0 achterstand.

Mulders zorgde voor een getergde Butter die nu als de gevierde man het veld verliet.

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD