woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlClubsGVVVNiek Oosterloo langer bij GVVV

Niek Oosterloo langer bij GVVV

Niek Oosterlee blijft langer aan G.V.V.V. verbonden. De tweededivisionist en de 55-jarige inwoner van Alphen aan den Rijn bereikten dinsdag overeenstemming over een nieuw eenjarig contract, tot medio 2019.

Oosterlee werd in juni aangesteld als opvolger van de naar Spakenburg vertrokken John de Wolf. Onder leiding van de voormalig trainer van Rijnsburgse Boys en FC Lisse kent de Veenendaalse formatie een goede competitiestart. G.V.V.V. is momenteel de nummer twee van de Tweede Divisie en behoort tot de laatste zestien teams van de landelijke KNVB Beker, dankzij overwinningen op achtereenvolgens Magreb ’90 (7-0), FC Dordrecht (1-0) en de Koninklijke HFC (1-0).

‘Voel me op mijn plaats’

‘Ik ben heel blij met deze contractverlenging’, reageert trainer Niek Oosterlee op de website van GVVV. ‘De eerste maanden zijn me goed bevallen en deze warme club voldoet aan al mijn verwachtingen. Ik kan goed samenwerken met de spelersgroep, de begeleidingsstaf en de mensen rondom het eerste elftal. Ik voel me op mijn plaats bij G.V.V.V.’

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD