donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlClubsGVVV'Niek Oosterlee haalt het beste in dit team naar boven'

‘Niek Oosterlee haalt het beste in dit team naar boven’

Hij wil niet om de hete brei heendraaien: ,,Zaterdag speelden we de beste helft van het seizoen, vanavond de slechtste”, lacht Jeremy de Graaf na de benauwde 1-0 zege van GVVV op Koninklijke HFC. ,,In de rust hebben we wat dingen omgezet, omdat voor de pauze de ruimtes te groot waren en we dramatisch speelden.”

Kansen moeten erin
De spits van de Veenendaalers is in gesprek met Voetbal247.nl realistisch en zelfkritisch. Ook hij was naar eigen zeggen niet best in de eerste helft: ,,De duels gingen verloren en we zochten niet de juiste oplossing. Na de pauze ging dat beter, al had ik die twee grote kansen die ik kreeg gewoon moeten maken.”

Oosterlee
Met kwalificatie voor de laatste 16 in het bekertoernooi kan GVVV tevreden zijn over de eerste maanden van het seizoen. Een jaar waarin het in De Graaf een nieuwe spits aantrok, maar ook in Niek Oosterlee een nieuwe trainer voor de groep zette na het onverwachte vertrek van John de Wolf: ,,Deze trainer haalt het beste in ons naar boven”, prijst De Graaf het werk van Oosterlee.

Wennen
Over zijn eigen prestaties zegt de Amsterdammer: ,,Ik vind dat ik inmiddels gewend zou moeten zijn aan GVVV en mijn medespelers. We zijn ook op de goede weg en soms loopt het heel goed, maar soms is het bij vlagen toch ook nog wat onwennig. Het belangrijkste voor mij is echter dat ik van waarde ben voor het elftal, of dat nu in doelpunten is of voetballend. Een aantal doelpunten heb ik niet in mijn hoofd, enkel de doelstelling dat we met GVVV zo hoog mogelijk willen eindigen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD