zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieNick Kuipers en Nick Burger vertrekken bij ONS Sneek

Nick Kuipers en Nick Burger vertrekken bij ONS Sneek

Nick Kuipers en Nick Burger vertrekken na dit seizoen bij ONS Sneek. Beiden spelen sinds de zomer van 2018 voor de Friese club.

Kuipers speelde eerder voor (Jong) FC Utrecht, PEC Zwolle, FC Dordrecht, IJsselmeervogels, Telstar, Rijnsburgse Boys en De Dijk. ,,Ik ben net 31 geworden en voel me nog erg fit. Ik heb zin om nog één keer een nieuw avontuur aan te gaan. Omdat het wel eens mijn laatste club kan worden, ben ik wel van plan de tijd te nemen om een weloverwogen keuze te maken. Dat kan in Noord-Holland zijn waar ik woon, maar ik heb het nooit een probleem gevonden om voor een mooie club een stukje te rijden”, stelt de 31-jarige linksbenige verdediger tegenover Voetbal247.nl.

Burger (27) kwam in 2018 over van ODIN’59 en speelde eerder voor AFC’34. ,,Er zijn meerdere redenen voor ons om te vertrekken, maar de belangrijkste is wel dat het plezier een beetje is weggeëbd. De club is vorig jaar een weg ingeslagen – wat uiteraard hun goed recht is – maar dat heeft niet in ons voordeel uitgepakt. Het liefste blijf ik op dit niveau actief en hoop ik dat er een mooie, nieuwe uitdaging op mijn pad komt”, voegt Burger eraan toe.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD