donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlClubsDe TreffersNick de Bondt verruilt De Treffers voor Spakenburg

Nick de Bondt verruilt De Treffers voor Spakenburg

Nick de Bondt verruilt komende zomer De Treffers voor Spakenburg. De vleugelspits stond vorig seizoen al in de belangstelling van de Blauwen, maar verkoos destijds nog een langer verblijf bij de Tweede Divisionist uit Groesbeek.

Productief
De 23-jarige aanvaller speelde voor zijn komst naar De Treffers voor Go Ahead Eagles, FC Dordrecht en Jong Ajax. Zijn jeugdopleiding doorliep De Bondt bij Vitesse. In Groesbeek maakt de vleugelspits al sinds zijn komst indruk, wat hem onder andere een proefstage opleverde bij het Duitse Wehen Wiesbaden en Rot-Weiss Essen, terwijl eerder ook sportclub Genemuiden interesse in hem toonde. De Bondt bleef echter bij De Treffers en is dit seizoen opnieuw zeer productief: hij scoorde reeds acht treffers voor de Gelderse club.

Kwaliteitsimpuls
Spakenburg is dan ook in haar nopjes met het vastleggen van De Bondt voor volgend seizoen: ,,We zijn erg blij dat Nick voor ons heeft gekozen. Hij heeft een fijne traptechniek en een uitstekend spelinzicht. Daarnaast beschikt hij over veel scorend vermogen. Een kwaliteitsimpuls voor onze selectie volgend seizoen”, reageert Martijn Koelewijn van de technische commissie op de clubsite.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD