dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlClubsSpakenburgNick de Bondt: 'Spakenburg moet minimaal bij top 7 eindigen'

Nick de Bondt: ‘Spakenburg moet minimaal bij top 7 eindigen’

Waar IJsselmeervogels na haar promotie naar de Tweede Divisie de lat bescheiden op het realiseren van rechtstreekse handhaving legde, is de blauwe rivaal bij haar terugkeer op het hoogste amateurniveau een stuk ambitieuzer. Volgens aanwinst Nick de Bondt moeten de Blauwen bij de eerste 7 eindigen komend seizoen.

Doelstelling
Dat zegt de buitenspeler in De Gelderlander: ,,De Treffers is een mooie en grote amateurclub, maar Spakenburg is toch weer een stapje hoger. Kijk alleen al naar de doelstelling van volgend seizoen. Het is niet de bedoeling dat we vier ploegen onder ons houden en dat we dan tevreden zijn. Ondanks dat Spakenburg afgelopen seizoen als kampioen promoveerde naar de tweede divisie, willen we minimaal bij de eerste zeven eindigen.”

Jupiler League
De aanvaller, opgeleid bij Ajax, heeft een terugkeer in het profvoetbal niet helemaal uit zijn hoofd gezet: ,,Als er een leuke club uit de Jupiler League komt, dan sta ik daar voor open. Maar ik doe het niet ten koste van alles. Ik wil een fatsoenlijk contract en serieus genomen worden. Ik weet wat ik had en heb bij De Treffers en Spakenburg. Dat is mij ook wat waard.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD