Volg ons
Achraf Nejmi IJsselmeervogels

Derde Divisie Zaterdag

Nejmi: “Nu moet IJsselmeervogels doorpakken”

Nejmi: “Nu moet IJsselmeervogels doorpakken”

Na weken van tegenslag zat het IJsselmeervogels eindelijk weer een keer mee. ODIN ’59 werd met overtuigende cijfers verslagen, terwijl de concurrenten in de top van de Derde Divisie Zaterdag punten verspeelden.

Doorpakken

IJsselmeervogels kwam tegen ODIN ’59 goed voor de dag en dat resulteerde in een 3-0-overwinning en opluchting bij de spelers. “We hadden een periode waarin het wat minder ging en ik hoop dat we hiermee hebben laten zien dat we goed kunnen voetballen. Nu moeten we doorpakken”, vertelde Achraf Nejmi in gesprek met RTV Utrecht. De middenvelder merkte al snel dat er drie punten in zaten voor zijn ploeg. “Je voelde het van begin af aan al. We zijn scherper, we zijn frisser en feller dan de tegenstander. Dat ontbrak wel de laatste weken. Daarnaast moet je ook gewoon geluk hebben. We creëerden wel een paar kansen waar nog geen goal uit kwam, maar dan maakt Shanon (Carmelia, red.) een wereldgoal en dan voetballen we met vertrouwen en flair zoals we de tien wedstrijden die we wonnen.”

Smullen

Door de uitslagen van afgelopen weekend in de Derde Divisie Zaterdag is de spanning verder toegenomen. FC Lisse en Scheveningen gingen allebei onderuit, terwijl IJsselmeervogels dus won. Lisse staat nog bovenaan, met één punt voorsprong op Scheveningen en twee op de Rooien. “Voor de neutrale toeschouwer is het smullen, voor ons nu ook. Alle concurrenten verliezen punten en wij zijn weer helemaal bij”, vertelde Nejmi. “Je kunt een keertje verliezen en dat maakt niet uit, want je ziet het: alles zit weer dicht bij elkaar nu.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

 

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag