dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagNejmi: "Nu moet IJsselmeervogels doorpakken"

Nejmi: “Nu moet IJsselmeervogels doorpakken”

Na weken van tegenslag zat het IJsselmeervogels eindelijk weer een keer mee. ODIN ’59 werd met overtuigende cijfers verslagen, terwijl de concurrenten in de top van de Derde Divisie Zaterdag punten verspeelden.

Doorpakken

IJsselmeervogels kwam tegen ODIN ’59 goed voor de dag en dat resulteerde in een 3-0-overwinning en opluchting bij de spelers. “We hadden een periode waarin het wat minder ging en ik hoop dat we hiermee hebben laten zien dat we goed kunnen voetballen. Nu moeten we doorpakken”, vertelde Achraf Nejmi in gesprek met RTV Utrecht. De middenvelder merkte al snel dat er drie punten in zaten voor zijn ploeg. “Je voelde het van begin af aan al. We zijn scherper, we zijn frisser en feller dan de tegenstander. Dat ontbrak wel de laatste weken. Daarnaast moet je ook gewoon geluk hebben. We creëerden wel een paar kansen waar nog geen goal uit kwam, maar dan maakt Shanon (Carmelia, red.) een wereldgoal en dan voetballen we met vertrouwen en flair zoals we de tien wedstrijden die we wonnen.”

Smullen

Door de uitslagen van afgelopen weekend in de Derde Divisie Zaterdag is de spanning verder toegenomen. FC Lisse en Scheveningen gingen allebei onderuit, terwijl IJsselmeervogels dus won. Lisse staat nog bovenaan, met één punt voorsprong op Scheveningen en twee op de Rooien. “Voor de neutrale toeschouwer is het smullen, voor ons nu ook. Alle concurrenten verliezen punten en wij zijn weer helemaal bij”, vertelde Nejmi. “Je kunt een keertje verliezen en dat maakt niet uit, want je ziet het: alles zit weer dicht bij elkaar nu.

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD