Volg ons
Achraf Nejmi IJsselmeervogels

IJsselmeervogels

Nejmi baalt van reserverol bij IJsselmeervogels: ‘Ik heb hier de pest over in’

Nejmi baalt van reserverol bij IJsselmeervogels: ‘Ik heb hier de pest over in’

Achraf Nejmi zit dit seizoen meer op de reservebank bij IJsselmeervogels dan hem lief is. De aanvoerder van de Rooien lucht daarover zijn hart in het AD.

Nog nooit overkomen
,,Ik weet het, iedere voetballer maakt dit wel een keertje mee. Maar mij is het nog nooit overkomen. Tot nu toe zag iedere trainer het wel in mij zitten. En deze trainer, Willem Leushuis, zegt dat hij het ook in mij zitten. Maar nu even niet, blijkbaar.”

Voorbeeldfunctie
De middenvelder vervolgt: ,,Ik heb hier wel de pest over in. Ik kan alleen niet gaan lopen zaniken en zeiken. Ik ben ook nog steeds aanvoerder en heb een voorbeeldfunctie.”

Krediet
Nejmi had naar eigen zeggen meer krediet verwacht: ,,Tegen Jong Sparta kreeg ik last van mijn rug en miste ik drie wedstrijden. Vervolgens was ik even niet helemaal honderd procent, dat geef ik eerlijk toe. Maar de trainer heeft ook in oktober meteen van dat moment gebruik gemaakt om mij op de bank te zetten. Dat heb ik hem wel verteld, dat ik daarin teleurgesteld was. Ik had wat meer krediet verwacht. Zeker omdat hij mijn status kent en ik aanvoerder ben. Dat verwijt ik hem wel.”

Discussieer mee!

Meer over IJsselmeervogels