Volg ons

Eerste Divisie

NEC’er Ferdi Kadioglu maakt droomtransfer naar Cocu’s Fenerbahce

NEC’er Ferdi Kadioglu maakt droomtransfer naar Cocu’s Fenerbahce

Ferdi Kadioglu verruilt NEC voor de Turkse topclub Fenerbahce. De 18-jarige jeugdinternational tekent voor vier seizoenen bij zijn nieuwe club, meldt De Gelderlander.

Bij Fenerbahc komt Kadioglu te werken onder Phillip Cocu. NEC kan een transfersom van meer dan een miljoen euro tegemoet zien, mede omdat het contract van de spelmaker vorig jaar oktober nog werd opgebroken en verlengd.

Kadioglu doorliep de jeugdopleiding van NEC en debuteerde al op 16-jarige leeftijd. In Istanbül ziet Cocu de nieuwste aanwinst ‘een speler voor de toekomst’. In het verleden maakten Pierre van Hooijdonk en Dirk Kuijt naam en faam bij de Turkse topclub.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie