Volg ons

Almere City FC

NEC zet zinnen op Almere City-spits Sven Braken

NEC zet zinnen op Almere City-spits Sven Braken

NEC ziet in aanvaller Sven Braken een goede aanwinst voor haar selectie. Volgens Omroep Flevoland tekent de spits vermoedelijk deze week nog een contract bij bij Nijmegenaren.

Zware knieblessure
Braken zou maandag reeds in Nijmegen zijn geweest en later deze week aan de Nijmeegse selectie worden toegevoegd. NEC is naarstig op zoek naar versterking van haar voorhoede. Afgelopen seizoen kwam Braken door een zware knieblessure nauwelijks in actie voor Almere City FC. Evengoed verlengde hij eind vorig seizoen zijn aflopende contract met één seizoen. De 24-jarige spits stond eerder vijf seizoenen onder contract bij MVV.

Pikant duel
Het vertrek van Braken zou een zware aderlating zijn voor de Almeerders, die eerder al Soufyan Ahannach zagen vertrekken. Saillant is bovendien het openingsduel van het nieuwe seizoen in de Jupiler League, waarbij Almere City start met een uitwedstrijd tegen NEC.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Almere City FC