Volg ons

Eerste Divisie

NEC zet Kevin Jansen per direct uit de selectie

NEC zet Kevin Jansen per direct uit de selectie

Kevin Jansen maakt vanaf maandag geen deel meer uit van de A-selectie van NEC. De club uit Nijmegen maakte via de officiële kanalen bekend dat de middenvelder vanwege disciplinaire redenen zich voor onbepaalde tijd aan zal sluiten bij Jong NEC.

Onbekende reden
Door de club uit de Eerste Divisie werd geen reden opgegeven voor de genomen beslissing ten aanzien van de middenvelder. Recent, na de verloren wedstrijd van NEC tegen RKC Waalwijk, gaf Jansen tegenover De Gelderlander wel aan dat hij niet tevreden was met de speeltijd die hij kreeg bij zijn werkgever.

Loopbaan
In het jaar 2000 sloot Jansen aan bij de jeugdopleiding van Feyenoord. Vervolgens maakte hij in het seizoen 2011/2012 zijn debuut in de Eredivisie toen hij op huurbasis uitkwam voor Excelsior, tegenstander die speelronde was opvallend genoeg zijn werkgever Feyenoord. In de zomer van 2012 maakte hij de overstap naar ADO Den Haag waar hij in zijn eerste seizoen goed was voor 31 competitiewedstrijden. In 2017 verliet hij de Residentie en plaatste zijn handtekening onder een contract bij NEC.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie