Volg ons

Eerste Divisie

NEC wint eerste wedstrijd na de winterstop van FC Den Bosch

NEC wint eerste wedstrijd na de winterstop van FC Den Bosch

In de Goffert maakte NEC zondagavond geen geweldige indruk, maar na iets meer dan negentig minuten voetbal kon men toch met drie punten het veld verlaten. FC Den Bosch werd minimaal verschil verslagen (1-0).

In de eerste helft was FC Den Bosch de betere ploeg, maar dat resulteerde niet in een verdiende treffer. NEC had moeite om in het spel te komen en werd dan ook veelvuldig achteruit gedwongen. Het was echter de ploeg uit Nijmegen die aan het einde van de eerste vijfenveertig minuten wel het net van de tegenstander wist te vinden. Jonathan Okita wist de bal in de hoek van het doel te plaatsen (1-0).

In de tweede helft was er wel controle van NEC en kreeg FC Den Bosch weinig mogelijkheden om weer naast de thuisploeg te komen. Laatstgenoemde team was nu wel dichtbij de 2-0, maar de inzet van Jellert van Landschoot spatte uiteen op de lat en doelman Van der Steen wist een doelpunt van Okita te voorkomen.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie