donderdag, juli 7, 2022
HomeEredivisieClubsNEC vs Heracles Almelo voorspelling: Eredivisie goktips, kansen en gratis weddenschappen

NEC vs Heracles Almelo voorspelling: Eredivisie goktips, kansen en gratis weddenschappen

NEC neemt het op zaterdag 14 januari in de eerste wedstrijd van de tweede helft van het seizoen op tegen Heracles. Beide team sloten de vorige seizoenshelft op vergelijkbare manieren af. 

Na een reeks van meerdere nederlagen van beide partijen won NEC twee keer en won Heracles één wedstrijd en speelde zij de laatste gelijk. Wie er het beste uit de startblokken schiet in 2022 is sterk afhankelijk van de vorm van de beide partijen. 

In dit artikel zetten wij alvast alle betting tips voor dit weekend op een rijtje en laten wij daarnaast zien bij welk platform jij op deze wedstrijd kunt gokken. 

 

VS

Heracles

Datum: Zaterdag 15 januari 
Aftrap: 18:45, Het Goffertstadion, Nijmegen 

NEC vs Heracles: Eredivisie voorspelling

Het is lastig om te zeggen wie deze partij gaat winnen. Daarom zitten de quoteringen ook zo dicht bij elkaar. Als je de totale eerste helft van de competitie bekijkt, is NEC de bovenliggende partij.  

Hoewel NEC in de eerste seizoenshelft veel wedstrijden weg heeft gegeven in de laatste minuten, is het als nog keurig netjes in de middenmoot geëindigd. Dit terwijl NEC vorig seizoen nog in de keuken kampioen divisie speelde. 

Een tegenvaller voor de Nijmegenaren was wel dat zij de spits Pedro Ruiz zagen uitvallen voor het hele seizoen. Desondanks is onze voorspelling dat NEC de grootste kans heeft om deze wedstrijd te winnen. 

NEC vs Heracles: Eredivisie goktips

Omdat Heracles voor de winterstop toch nog relatief goed afsloot, kan het zeker spannend worden. Het thuisvoordeel is door de maatregelen ook niet echt aanwezig, waardoor een gelijkspel ook een interessante keuze kan zijn. Vooral gezien de hoge quotering op gelijkspel.

Daarnaast kan het ook interessant zijn om op individuele spelers in  te zetten.  Wat ons betreft, is de quotering voor de eerste goal van de wedstrijd altijd een interessante. Zo kunt je 7.50 krijgen voor de eerste goal van Kaj Sierhuis. 

Kaj Sierhuis weet wat degradatievoetbal is en lijkt gedreven om in de tweede seizoenshelft veel te gaan scoren. Bij Bet365 is het mogelijk om ook op individuele spelers in te zetten en te bepalen of zij de eerste of laatste goal gaan scoren. 

Daarnaast kun je ook inzetten op dat ze überhaupt gaan scoren. Hoewel deze quoteringen vaak wat minder interessant zijn. 

NEC vs Heracles: Winkansen

 

Zoals hiervoor besproken gaat het erg spannend worden komende zondag. Dit is ook gelijk te zien in de quoteringen van deze wedstrijd. 

Wij hebben voor de quoteringen Bet365 genomen als voorbeeld. Je kunt op dit platform nog op veel meer varianten wedden, maar wij hebben er 5 interessante voor je op een rij gezet: 

Quotering winst NEC: 2.45
Quotering gelijkspel: 3.40
Quotering winst Heracles: 2.80
Beide teams scoren: Ja 1.74 / Nee 2.00
Eerste Doelpunt Kaj Sierhuis: 7.50
Meer dan 2,5 doelpunten: 2.025

Wil je meer weten over wedden op voetbal? Check dan onze voetbal wedden pagina

NEC vs Heracles: Hoe claim ik mijn free bets

Bij sommige online platforms kun je free bets krijgen wanneer jij jouw eerste storting doet. Zo ook bij Bet365 die jouw geld verdubbelt tot 100 euro. Hoe claim ik mijn Free Bets voor NEC – Heracles? 

Stap 1: Claim hier je Bet365 gratis weddenschappen
Stap 2: Maak je account aan bij Bet365
Stap 3: Stort minimaal €5,-
Stap 4: Plaats je free bet!

Weet jij genoeg en wil je gelijk beginnen met betten? Vergeet dan niet jouw free bets aan te klikken. Bet365 verdubbelt namelijk jouw tegoed tot 100 euro. Hierdoor kun je ook met jouw free bets inzetten op wedstrijden zoals NEC tegen Herclas. 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS