maandag, juli 4, 2022
HomeEredivisieClubsNEC vs Heracles Almelo livestream: Eredivisie preview, aftraptijd en teamnieuws

NEC vs Heracles Almelo livestream: Eredivisie preview, aftraptijd en teamnieuws

 

Zaterdag komt Heracles Almelo op bezoek in het Goffert stadion.  Het beloofd een spannende wedstrijd te worden want beide clubs hebben een vergelijkbare afsluiting van de eerste seizoenshelft gehad. 

In dit artikel gaan wij jou alvast een preview geven van de komende wedstrijden tussen de Oostenaren en de Geldelanders. Daarnaast laten wij zijn waar je de wedstrijd kunt volgen en via welk kanaal er livestreams te zien zijn.

 

VS

Heracles

Datum: Zaterdag 15 Januari 
Aftrap: 18:45, het Goffert stadion, Nijmegen

NEC vs Heracles : Live stream

NEC tegen heracles is in Nederland via ESPN live te kijken. Daarnaast kun je bij Bet365 de wedstrijd ook volgen in de display van de bettingsite.

Als je een account opent bij Bet365 kun je ook aan live betting doen. Dit betekent dat je tijdens de wedstrijd nog kunt inzetten op welke partij er gaat winnen. 

NEC vs Heracles : Voorbereiding & laatste nieuws

Het is niet makkelijk te voorspellen wie er gaat winnen vanavond. In het laatste deel van de eerste seizoenshelft deden bijna ploegen het namelijk bijna hetzelfde.  

Waar NEC na een lange reeks verliezen 2 keer wist te winnen, maakte Heracles gelijk en 1 overwinning (na eenzelfde reeks verliezen).  Aangeizen het thuisvoordeel door de maatregelen ook niet zo groot is als normaal, kan het zeker een spannende wedstrijd gaan worden. 

De Nijmegenaren hebben ook nog het verlies van Pedro Ruiz moeten verwerken, de spits is namelijk geblesseerd tot het einde van het seizoen. Als je de complete eerste helft van het seizoen bekijkt, is NEC de bovenliggende partij. Dit zie je ook nipt terug in de quoteringen. 

Als je meer wilt lezen over wedden op voetbal en waar je dat het best kunt doen, lees dan verder op onze voetbal wedden pagina.

NEC vs Heracles : Wanneer is de aftrap?

De tijdstip van de aftrap is om 18:45 in de Goffert in Nijmegen. De wedstrijd zal worden gefloten door scheidsrechter Joey Kooij. Deze scheidsrechter kreeg in de wedstrijd Feyenoord tegen NEC veel kritiek omdat hij een beslissende goal goedkeurde ondanks het ingrijpen van de VAR.

 

NEC vs Heracles: Team nieuws

 

Bij NEC is spits Pedro Ruiz er al sinds november niet meer bij.  Ook Souffian El Karouani in niet aanwezig voor de Nijmegenaren, hij is namelijk op dit moment in Afrika om voor marokko uit te kopen op de Africa Cup. 

Bij Heracles is verdediger Marco Rente er niet bij vanwege een gele kaart. Vanwege een blessure is Ismail Azzaoui niet aanwezig vanwege een blessure. Dit is niet een probleem (op voetbal gebied) voor Heracles omdat Ryan Vloet terug is. 

De terugkomst van Vloet heeft echter wel voor veel commotie gezorgd. Hij was namelijk onder invloed betrokken bij een dodelijk ongeval. Ondanks dat heeft het bestuur van Heracles ervoor gekozen hem een tweede kans te geven. Het is wellicht voor Vloet goed dat er geen publiek aanwezig is bij zijn terugkeer.  

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS