donderdag, juli 7, 2022
HomeEredivisieClubsNEC vs Heracles Almelo gratis weddenschappen

NEC vs Heracles Almelo gratis weddenschappen 

 

Zaterdag komt Heracles Almelo op bezoek bij NEC.  Het beloofd een spannende wedstrijd te worden omdat beide partijen de vorige seizoenshelft op vergelijkbare wijze afsloten. Dit is ook terug te zien in de quoteringen van de weddenschappen.

In dit artikel geven wij jou alle informatie die je nodig hebt om een goed oordeel te vellen over waar je het beste kunt wedden op NEC tegen Heracles. Er zijn namelijk meerdere platforms waar je dit kunt doen en ze hebben verschillende aanbiedingen. 

 

VS

Heracles

Datum: Zaterdag 15 januari
Aftrap: 18:45, het Goffert stadion, Nijmegen

Hoe claim je free bets voor NEC - Heracles

 

Als je een account aanmaakt op Bet365, verdubbelt Bet365 jouw inleg in free bets. Met dit gratis tegoed kun jij vervolgens inzetten op de wedstrijden die jij leuk vind. 

Stappenplan:

  • Kies één van de promoties hieronder (Bet365 bijvoorbeeld)
  • Ga naar de website van deze bookmaker via de groene knop
  • Maak een account aan 
  • Verifieer je account direct
  • Stort voor het eerst geld en claim je free bets
  • Plaats je free bet op de NEC tegen Heracles of honderden andere wedstrijden

Bet365 free bets voor NEC - Heracles: Tot €100,- free bets

Het werkt als volgt. Als je een account opent bij Bet365, verdubbelen zij jouw inleg. Deze free bets kun jij vervolgens gebruiken om te wedden op jouw favoriete wedstrijden zoals NEC tegen Heracles. 

Let op, want er zitten wel een paar voorwaarden aan de Free Bets. Je moet het wedkrediet moet je namelijk in één keer gebruiken en de quotering moet wel hoger dan 1.20 zijn. Je krijgt vervolgens alleen de winst uitbetaald: vandaar de naam free bet. 

BetCity free bets voor NEC - Heracles: €20,- free bet!

Ook bij de Nederlandse goksite BetCity is het mogelijk om free bets te claimen voor de wedstrijd NEC tegen Heracles. Als je een account opent krijg je namelijk een free bet van 20 euro. 

Ook hier zitten er voorwaarden aan. Je hebt namelijk 30 dagen om jouw free bet in te zetten op een wedstrijd. Doe je dat niet, dan komt het te vervallen. 

BetCity Odds Boost: Boost je odds voor NEC - Heracles

Daarnaast zijn er nog leuke extra’s beschikbaar bij BetCity. Je kunt namelijk kiezen voor een Odds Boost bij sommige wedstrijden. 

online baccarat spelen betcity

Dit betekent dat voor sommige specifieke wedstrijden, je een betere quotering krijgt dan gebruikelijk. Zo kun je bij Ajax tegen Utrecht voor Ajax 5x je inleg krijgen en voor Utrecht 10x je inleg. 

Dit doen ze natuurlijk, maar af en toe en bij specifieke wedstrijden, anders maken ze het je echt te makkelijk. Daarnaast mag je, maar maximaal 5 euro inzetten op deze wedstrijden. 

Livescore Bet: Claim €40,- free bets voor NEC - Heracles

Er is ook nog een derde aanbieder. Dit is een platform waarvan iedereen de naam eigenlijk wel kent: Livescore Bet. De website is natuurlijk groot geworden door alle tussenstanden maar hier kun je nu ook gokken. 

Bij Livescore Bet krijg je tot 40 euro aan free bets als je een account aanmaakt die je kunt inzetten op bijvoorbeeld NEC tegen Heracles. 

Als je meer wilt weten over wedden op voetbal, kijk dan op onze voetbal wedden pagina om alle informatie over de verschillende aanbieders op een rijtje te zien. 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS