dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieNEC versterkt zich met Fransman Langil

NEC versterkt zich met Fransman Langil

NEC heeft in Steeven Langil haar opvolger voor de naar Leeds United vertrokken Jay-Roy Grot gevonden. De 29-jarige Fransman was clubloos, nadat deze zomer zijn contract bij het Poolse Legia Warschau werd ontbonden.

Belgische en Franse clubs
In Nijmegen tekent de aanvaller een contract voor een jaar met een optie tot een jaar verlenging. De vleugelspits speelde eerder voor verschillende Franse clubs, waaronder Auxerre. Tevens stond hij onder contract bij het Belgische Waasland-Beveren en Excel Moeskroen.

Keuzemogelijkheden
Technisch directeur Remco Oversier is content met de komst van Langil, stelt hij op de clubsite: ,,Steeven is een speler die we aantrekken voor de rechterflank, maar hij kan ook op links uit de voeten. Het is een speler met veel ervaring op het hoogste niveau en in verschillende competities. Hij brengt snelheid en diepgang, zowel aan de bal als zonder de bal. Hiermee vergroten we ook op de flanken de keuzemogelijkheden.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD