dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieNEC versterkt defensie met van Ajax afkomstige Sanniez

NEC versterkt defensie met van Ajax afkomstige Sanniez

Terry Lartey Sanniez plaatste dinsdag zijn handtekening onder een contract voor drie seizoenen bij NEC. De verdediger maakte in het seizoen 2017/2018 deel uit van de selectie van Jong Ajax dat beslag wist te leggen op de titel in de Eerste Divisie. Het nieuws werd bekend gemaakt op de officiële website van de Nijmegenaren.

Prioriteit
De 21-jarige aanwinst speelde tot dusver 81 wedstrijden in de Eerste Divisie. Tevens speelde hij met enige regelmaat in vertegenwoordigende Nederlandse jeugdelftallen. Technisch directeur Remco Oversier van NEC sprak op de officiële website van de club over de transfer. ,,We zijn lange tijd bezig geweest met de komst van Terry, zijn komst was voor ons één van de prioriteiten van deze transferwindow. Terry is een échte winnaar die met zijn killermentaliteit en fysieke kracht perfect past bij wat wij hier bij N.E.C. willen zien. Daarnaast kan hij zowel op beide backposities als rechts centraal achterin uitstekend uit de voeten, waardoor we met zijn komst ook kunnen tactisch kunnen variëren in ons verdedigingsspel.”

Ambities
Sanniez sprak over een bewuste keuze voor NEC na zijn periode bij Ajax.  ,,Ik heb zowel met de trainer als met de technisch directeur uitgebreid gesproken over mijn toekomst en de toekomst van de club en mijn ambities sluiten perfect aan bij die van N.E.C. Ik ben trots en blij hier te zijn en kijk er naar uit om de komende seizoenen alles te geven voor de club.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD