maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieNEC verslaat De Graafschap in strijd om Van den Berg

NEC verslaat De Graafschap in strijd om Van den Berg

NEC blijft drukdoende om de selectie voor komend seizoen op peil te brengen. De club wist de strijd met De Graafschap om Joey van den Berg te winnen. De routinier komt op huurbasis over van het Engelse Reading, meldt de club uit Nijmegen op de officiële website. 

Reading
De club uit de Eredivisie was de voorgaande weken bezig om de routinier op huurbasis over te laten komen van het Engelse Reading. Het was echter NEC dat er wel in slaagde om Van den Berg aan zich te binden. De middenvelder had in Engeland nog een contract tot medio 2019.

Succes boeken
Op de officiële website van NEC gaf de nieuwste aanwinst tekst en uitleg over zijn keuze om zijn loopbaan te vervolgen in Nijmegen. ,,De club heeft er heel veel energie in gestoken om mij naar deze club te halen. Dat stel ik enorm op prijs. Daarnaast was ik direct geïnteresseerd, omdat ik het gevoel heb dat N.E.C. hier met iets heel moois bezig is. Ik wil graag onderdeel zijn van dat project en veel successen boeken met de club.”

De Graafschap
Technisch manager Peter Hofstede van De Graafschap had de oud speler van onder andere Go Ahead Eagles, Almere City, PEC Zwolle en sc Heerenveen graag aan de selectie toegevoegd, zo vertelde hij tegen De Gelderlander.  ,,Voor ons is het jammer, want we hebben er alles aan gedaan om Joey van den Berg binnen te halen. Maar hij kiest helaas ergens anders voor.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD