maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieNEC-verdediger Van de Pavert staat zes weken buitenspel

NEC-verdediger Van de Pavert staat zes weken buitenspel

NEC kan in het kalenderjaar 2017 hoogstwaarschijnlijk geen beroep meer doen op Ted van de Pavert. De ervaren centrale verdediger van de club uit Nijmegen kampt met een enkelblessure, meldt de lijstaanvoerder op de officiële website.

Ziekenboeg
De ziekenboeg van NEC was al gevuld met onder andere Guus Joppen en Mohamed Rayhi. De rechtsback kampt met een hamstringblessure en het herstel zal bij deze speler waarschijnlijk ook zes weken in beslag nemen, net zoals bij de eerder genoemde Van de Pavert. De verwachting is dat het herstel van Rayhi langer zal duren, te weten acht weken.

Van de Pavert
De 25-jarige Van de Pavert maakte in de zomer de overstap van PEC Zwolle naar NEC. In dienst van de Nijmegenaren kwam hij dit seizoen tot vijftien competitiewedstrijden. Voor zijn periode bij de club uit Zwolle kwam hij jarenlang uit voor De Graafschap. In totaal kwam hij in competitieverband tot 174 wedstrijden in het betaald voetbal.

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD