Volg ons

Eerste Divisie

NEC-trainer De Gier na blamage tegen TOP Oss: ‘Dit was de pijnlijkste nederlaag ooit’

NEC-trainer De Gier na blamage tegen TOP Oss: ‘Dit was de pijnlijkste nederlaag ooit’

‘We moeten thuis uitstralen dat we onoverwinnelijk zijn’, dat waren de woorden van NEC-trainer Jack de Gier voor de wedstrijd tegen TOP Oss. Het verliep echter anders, de Nijmegenaren gingen tot afgrijzen van de oefenmeester keihard onderuit tegen de Brabantse formatie (1-5). 

Pijnlijkste nederlaag
,,Dit was de pijnlijkste nederlaag die ik als trainer heb gehad. Vorige week hebben we tegen Telstar een prima prestatie neergezet en daar wilden we op voortborduren. Dat was vandaag niet terug te zien. Tot de 0-1 hadden we misschien meer de bal. Maar dan balverlies voorin en de omschakeling is 0-1. Daarna kom je nog twee keer goed weg bij omschakelmomenten. In de rust wilde ik iets creëren door twee wissels te plaatsen, maar dan geven we na rust twee doelpunten weg. En dan komt je ploeg mentaal ook in de problemen en weet je dat de wedstrijd nog heel lang duurt”, aldus De Gier tegenover Omroep Gelderland. 

Heel pijnlijk
NEC probeerde zich terug in de wedstrijd te knokken, maar dit leverde niet het gewenste resultaat op. ,,We hebben nog geprobeerd met drie man achterin te spelen. Dan neem je het risico dat de score nog groter zou worden met tegendoelpunten. Dat moet dan maar. Er zat echt niet meer in. Dat is heel pijnlijk. Het is nu even op. Ik ben zeker kapot van deze nederlaag, dit snijdt bij mij ook door merg en been. Maar het heeft geen zin om nu voor de camera helemaal los te gaan.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie