dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieNEC-trainer Bogers: 'We moeten promoveren en liefst rechtstreeks'

NEC-trainer Bogers: ‘We moeten promoveren en liefst rechtstreeks’

NEC wist gisteren door de thuiszege op Jong FC Utrecht (3-1) beslag te leggen op één ticket voor de play-offs. Het kampioenschap blijft echter het ultieme doel voor trainer/coach Adrie Bogers. 

Meerdere scenario’s
NEC bezet momenteel de tweede plaats in de Jupiler League achter Jong Ajax, promoveren is het doel voor de Nijmegenaren. ,,Er zijn twee scenario’s. We moeten promoveren en liefst rechtstreeks, maar anders via de play-offs. Dit hebben we maar binnen, maar we waren wel afhankelijk van Fortuna. Dat is gelukt en daar ben ik blij mee. We gingen er ook vanuit dat we het zouden halen, maar iedereen ging er wel heel makkelijk vanuit. Je moet het wel eerst doen”, aldus de oefenmeester tegenover de camera van Omroep Gelderland.

Dat moet ook beter
Ondanks de zege tegen het beloftenteam uit Utrecht zag Bogers nog wel enkele verbeterpunten bij zijn ploeg. ,,We hebben het vanavond in grote lijnen goed gedaan, maar soms laten we nog wat dingen liggen, ook in verdedigend opzicht. En we moeten er nog een paar meer maken, dat kan beter en moet ook beter. Maar we hebben een behoorlijke reeks neergezet.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD