woensdag, 17 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieNEC-trainer Bogers: 'Thuis laten zien waartoe we in staat zijn'

NEC-trainer Bogers: ‘Thuis laten zien waartoe we in staat zijn’

Titelfavoriet NEC ontvangt vrijdagavond in het eigen stadion FC Eindhoven. Na de puntendeling tegen Go Ahead Eagles is er Adrie Bogers veel aan gelegen om nu de drie punten te pakken tegen de in zijn ogen goed voetballende Brabantse formatie.

Geen sprake van revanche
,,Het wordt een wedstrijd waarin we thuis voor de overwinning moeten gaan. Tegen Go Ahead Eagles was het minder, maar daar moeten we niet meteen allerlei conclusies aan verbinden. Het is te kortzichtig om na elke wedstrijd van puntverlies de wedstrijd erop te spreken van een revanche. Dat was gewoon een lastige uitwedstrijd voor ons en dat wisten we van tevoren. In mijn optiek moeten wij morgen thuis laten zien waar we toe in staat zijn. Ik verwacht dat Eindhoven ons op een voetballende manier gaat bespelen”, aldus de trainer/coach van de Nijmegenaren op de officiële website van de club.

Opstelling nog onduidelijk
Bogers kon donderdag de opstelling nog niet vrijgeven voor het treffen met FC Eindhoven. ,,Het is nog wel even kijken wie er morgen allemaal bij zijn. Gregor Breinburg heeft last van zijn knie en Jordan Larsson zit met zijn schouder. Daarnaast heeft Jari Schuurman een beetje last van zijn rug. We kijken vandaag hoe deze jongens ervoor staan en of ze mee kunnen trainen. Daarna zal worden beslist of ze morgen bij de selectie zitten. Calvin Verdonk is wel weer fit en kan morgen spelen. Normaal doe ik het wel, maar omdat er nu veel onzekerheden zijn maak ik de opstelling nog niet bekend.”

Genieten en punten pakken
FC Eindhoven-trainer Wilfred van Leeuwen kijkt reikhalzend uit naar de wedstrijd tegen de vorig jaar uit de Eredivisie gedegradeerde ploeg. ,,NEC is een van de titelfavorieten. Ik denk dat ze een goede ploeg hebben, een brede selectie. Ze hebben een mooi stadion met veel seizoenkaarthouders dus voor ons beloofd het een mooie wedstrijd te worden. We zullen alles doen om daar drie punten weg te pikken”, aldus de oefenmeester via het You Tube kanaal van zijn werkgever.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD