vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieNEC test voormalig Ajax-talent El Idrissi

NEC test voormalig Ajax-talent El Idrissi

Adham El Idrissi speelt dit seizoen mogelijk zijn wedstrijden in het shirt van NEC. De aanvaller, die in het verleden uitkwam in de jeugdopleiding van Ajax, is op proef in Nijmegen en krijgt de mogelijkheid om de technische staf van de club te overtuigen van zijn kwaliteiten, meldt de Gelderse club op de officiële website.

 

Voormalig international
De twintigjarige Amsterdammer was maandag voor de eerste keer te bewonderen op het trainingsveld van NEC. El Idrissi kwam in het verleden uit voor het Nederlands elftal voor spelers onder de achttien jaar. In 2015 ondertekende hij zijn eerste contract bij Ajax, maar een doorbraak bleef uit.

Contract in Amsterdam ontbonden
El Idrissi speelde zijn wedstrijden voornamelijk voor het team van spelers onder 19 en kwam zes keer uit voor  Jong Ajax, maar in februari 2017 werd zijn nog doorlopende contract ontbonden in Amsterdam. Daarna vertrok hij naar Roda JC waar hij wedstrijden speelde voor het beloften team. Recent was de aanvaller op proef bij PEC Zwolle, maar daar wist hij geen contract af te dwingen.

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD