woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlHoofdklasseAchilles '29NEC te sterk in Gelderse derby

NEC te sterk in Gelderse derby

De stunt die Achilles’29 in gedachten had in de Gelderse derby tegen NEC is achterwege gebleven. De Nijmeegse eerste divisionist bleek met 3-0 te sterk in een bekerduel wat door een doelpunt van Ferdi Kadioglu zes minuten na rust al snel van alle spanning was ontdaan.

Groeneveld
Voor de thee bracht Arnaut Groenveld na een mooie combinatie de 1-0 op het scorebord.  Tweede divisionist Achilles’29 verscheen in de eerste fase van de wedstrijd nog wel dreigend voor Joshua Smit. De Nijmeegse doelman redde echter een aantal malen fraai.

Videoscheidsrechter
NEC dacht zes minuten na rust een strafschop te mogen nemen maar op advies van de videoscheidsrechter draaide arbiter Higler zijn beslissing terug. Eerder gaf Higler na overleg met diezelfde videoscheidsrechter NEC speler Suently Alberto de rode kaart voor een overtreding waar hij in eerste instantie geel voor kreeg. Ondanks het ondertal bleef NEC wel de meest dominerende partij. Na een tweede gele kaart voor Shuremy Felomina eindigde ook de Groesbeekse formatie met zijn tienen. In de slotfase tekende Mohamed Rayhi voor de 3-0 eindstand.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD