vrijdag, 23 februari 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieNEC-supporters uiten onvrede na nieuwe zeperd

NEC-supporters uiten onvrede na nieuwe zeperd

NEC kreeg in Maastricht wederom een klap te verwerken tijdens een uitwedstrijd. De Nijmeegse titelfavoriet in de Jupiler League leed tegen MVV (4-1) een pijnlijke nederlaag. Het meegereisde publiek pikte de zeperd van de spelers niet. Met handgebaren en teksten werd duidelijk gemaakt dat het zo niet verder kan. Aanvoerder Mart Dijkstra ging in gesprek met de aanhang.  

Weglopen 
Volgens De Gelderlander liep de aanvoerder met nog enkele spelers van NEC naar de supporters toe om de teksten aan te horen. ,,We zijn het gesprek bewust aangegaan, want we hadden ook weg kunnen lopen”, zei de middenvelder. ,,Even naar het publiek klappen op de zestien was het dan geweest, maar ik vond het logisch dat het publiek ons wilde spreken.”

Emotie 
De sfeer was volgens de voetballer niet agressief in De Geusselt, het stadion van tegenstander MVV. ,,Ook wij zaten vol emotie na de wedstrijd, deze nederlaag is moeilijk uit te leggen. Ze hebben hun frustratie uitgesproken en wij hebben aangegeven dat we er van baalden.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD