maandag, augustus 8, 2022
HomeCompetitiesEerste DivisieNEC stelt Pepijn Lijnders aan als hoofdtrainer

NEC stelt Pepijn Lijnders aan als hoofdtrainer

Pepijn Lijnders treedt per direct in dienst als hoofdtrainer van NEC. De 34-jarige oefenmeester begint in Nijmegen aan zijn eerste klus als hoofdcoach, maar was de afgelopen jaren al wel assistent bij Liverpool FC.

Bogers
In De Goffert tekent Lijnders voor anderhalf jaar, met een optie voor nog een jaar vanuit de club. Adrie Bogers keert terug in zijn oude rol als assistent-trainer. Lijnders werkte eerder als jeugdtrainer bij PSV en hield zich bezig met individuele spelersontwikkeling. Daarna werkte hij onder meer bij FC Porto en Liverpool, waar hij Jurgen Klopp assisteerde.

Ontwikkeling
,,Het zegt veel over deze club dat ze heel bewust voor mij gekozen hebben”, reageert de beloftevolle coach op de clubsite. ,,Ik identificeer me met hun ambitie en plannen, ik geloof in ontwikkeling van team en spelers én in toegewijde training. De enige manier om verder te komen is “meer en beter”. De druk om te spelen voor het kampioenschap is er één met een privilege, waar elke topsporter naar op zoek is. Ook naar de samenwerking met deze technische staf kijk ik enorm uit.”

Toevoeging
Ook technisch directeur Remco Oversier is enthousiast: ,,Pepijn is juist die toevoeging die wij zoeken. Hij heeft een aanvullende persoonlijkheid in onze technische staf, heeft andere kennis en ervaring, komt uit weer een andere omgeving, maar staat wel voor het voetbal dat wij in Nijmegen graag willen ontwikkelen, passend bij NEC en de plannen voor de komende jaren.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS