woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieNEC-spits Braken: 'Op lange termijn gaan we de vruchten plukken van...

NEC-spits Braken: ‘Op lange termijn gaan we de vruchten plukken van dit spel’

NEC heeft tot dusver de hoge verwachtingen niet waar kunnen maken in de Jupiler League. Sven Braken, spits van de Nijmegenaren, heeft er echter vertrouwen in dat zijn ploeg snel de weg naar boven weer weet te vinden omdat er een stijgende lijn zit in het vertoonde spel.

Speciale wedstrijd tegen MVV
,,Op lange termijn gaan we de vruchten plukken van dit spel. We kunnen door te winnen van MVV al goede zaken doen en een stap zetten op de ranglijst. Voor mij is het wel een speciale wedstrijd, die ik al meteen na mijn komst in de agenda had aangekruist. Ik heb nog veel contact met trainer Ron Elsen. Ik ken hem al vanaf mijn zevende en heb onder hem ook in het eerste van MVV gespeeld. Ik volg MVV nog altijd en hij is maandag ook komen kijken”, aldus Braken tegenover Omroep Gelderland

FC Emmen
NEC verspeelde maandag dure punten tegen Jong PSV (3-3). Ondanks het teleurstellende resultaat ziet Braken dat het spel iedere week beter wordt.  “Dat is al begonnen in de bekerwedstrijd tegen Emmen. Tegen Jong PSV was het op de eerste twintig minuten na ook beter. We moeten alleen die 3-1 voorsprong over de streep trekken.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD