vrijdag, 1 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieNEC-smaakmaker Kadioglu na grote zege: 'Dit is een revanche voor maandag'

NEC-smaakmaker Kadioglu na grote zege: ‘Dit is een revanche voor maandag’

NEC had vrijdagavond in het eigen stadion weinig moeite met FC Dordrecht (6-0). Ferdi Kadioglu was weer goed op dreef en tekende voor één treffer. De middenvelder was uitermate tevreden dat hij zich met zijn ploeg kon revancheren voor de rechte nederlaag in de competitie tegen Telstar. 

Goed voetbal
FC Dordrecht had weinig in te brengen in Nijmegen en NEC koerste dan ook al snel op eenvoudige wijze af op de broodnodige drie punten.  ,,Dat mag je eigenlijk niet zeggen hè, maar we hebben een goede pot gespeeld en weinig weggegeven. Er zat veel strijd in. De laatste weken was het voetballend niet zo best, het is mooi dat we vandaag goed voetbal speelden. Dit is een revanche voor maandag”, aldus Kadioglu tegenover Omroep Gelderland.

Mindere periode
De talentvolle middenvelder lijkt de goede vorm weer gevonden te hebben. ,,Ik doe mijn best, je wil belangrijk zijn voor het team. Het ging ook bij mij weer beter dan in de vorige wedstrijden. Ik had even een mindere periode, maar die kan ik nu afsluiten.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD