Volg ons

Eerste Divisie

NEC-smaakmaker Kadioglu na grote zege: ‘Dit is een revanche voor maandag’

NEC-smaakmaker Kadioglu na grote zege: ‘Dit is een revanche voor maandag’

NEC had vrijdagavond in het eigen stadion weinig moeite met FC Dordrecht (6-0). Ferdi Kadioglu was weer goed op dreef en tekende voor één treffer. De middenvelder was uitermate tevreden dat hij zich met zijn ploeg kon revancheren voor de rechte nederlaag in de competitie tegen Telstar. 

Goed voetbal
FC Dordrecht had weinig in te brengen in Nijmegen en NEC koerste dan ook al snel op eenvoudige wijze af op de broodnodige drie punten.  ,,Dat mag je eigenlijk niet zeggen hè, maar we hebben een goede pot gespeeld en weinig weggegeven. Er zat veel strijd in. De laatste weken was het voetballend niet zo best, het is mooi dat we vandaag goed voetbal speelden. Dit is een revanche voor maandag”, aldus Kadioglu tegenover Omroep Gelderland.

Mindere periode
De talentvolle middenvelder lijkt de goede vorm weer gevonden te hebben. ,,Ik doe mijn best, je wil belangrijk zijn voor het team. Het ging ook bij mij weer beter dan in de vorige wedstrijden. Ik had even een mindere periode, maar die kan ik nu afsluiten.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie