Volg ons

Eerste Divisie

NEC-routinier Van den Berg waarschijnlijk twee weken niet inzetbaar

NEC-routinier Van den Berg waarschijnlijk twee weken niet inzetbaar

Joey van den Berg moet de komende twee competitiewedstrijden van NEC vanaf de tribune toekijken. De ervaren kracht van de club uit Nijmegen kampt met een kuitblessure, meldt De Gelderlander.

Kuitspier
De middenvelder moest vrijdag in de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles (1-1) het speelveld noodgedwongen voortijdig verlaten. Dit al in de eerste helft van de topper in de Eerste Divisie. De voornoemde regionale krant maakte bekend dat Van den Berg een scheurtje zou hebben in de kuitspier.

Alblas
Door de blessure mist Van den Berg in ieder geval de wedstrijden tegen Almere City en FC Eindhoven. NEC-trainer Jack de Gier kan vrijdag ook geen beroep doen op Norbert Alblas. De doelverdediger is uitgeschakeld door een knieblessure.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie