Volg ons

Eerste Divisie

NEC huurt Jari Schuurman van Feyenoord

NEC huurt Jari Schuurman van Feyenoord

Jari Schuurman speelt komend seizoen in het rood-groen-zwart van NEC. De Nijmeegse club huurt de aanvallende middenvelder één jaar van Feyenoord.

Jeugdinternational

Schuurman speelde vorig seizoen reeds op huurbasis voor Willem II. De 20-jarige spelmaker kwam tot elf duels met drie treffers en heeft in Rotterdam nog een contract tot 2020. Schuurman was tevens een vaste waarde in Oranje Onder 16, 17 en 19.

Balans
,,Jari is een aanvallende middenvelder die ook op de linkerflank in de voorhoede kan spelen”, stelt technisch directeur Remco Oversier op de clubsite. ,,Met het aantrekken van Jari brengen we nu ook het middenveld mooi in balans, aangezien hij een type aanvallende middenvelder is die we nog niet in de ploeg hebben. Dit zorgt voor verschillende keuzemogelijkheden binnen de teamorganisatie en speelwijze van de ploeg.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie