Volg ons

Eerste Divisie

NEC lonkt naar defensieve aanwinsten, RKC test Sloveen af

NEC lonkt naar defensieve aanwinsten, RKC test Sloveen af

NEC is in de zoektocht naar defensieve versterking uitgekomen bij Ted van de Pavert en Mart Dijkstra. Van de Pavert leek aanvankelijk naar VVV Venlo te verkassen, maar de promovendus zegt de voormalig Superboer niet te kunnen betalen.

Transfervrij
Daardoor zou nu NEC de belangrijkste gegadigde zijn om de verdediger te huren. De Nijmeegse club wordt echter ook gelinkt aan Mart Dijkstra van Sparta. De Friese middenvelder is transfervrij en speelde eerder voor Cambuur en Harkemase Boys.

Ander type
RKC Waalwijk heeft Roy Rudonja voorlopig afgetest. De 22-jarige Sloveen is niet het type aanvaller waar de Waalwijkse club naar zoekt. ,,Hij maakte wel een goede indruk, ook al heeft hij een wat houterige techniek”, lichtte algemeen directeur Frank van Mosselveld de beslissing toe in het Brabants Dagblad.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie