Volg ons

Eerste Divisie

NEC huurt Ted van de Pavert

NEC huurt Ted van de Pavert

Ted van de Pavert speelt komend seizoen op huurbasis voor NEC. De Nijmegenaren huren de 25-jarige verdediger één seizoen van PEC Zwolle en hebben daarna de mogelijkheid om Van de Pavert definitief over te kopen.

VVV Venlo
De voormalig speler van De Graafschap verloor in Zwolle de strijd om een basisplaats en keek zodoende al langer om zich heen. Aanvankelijk leek de mandekker op weg naar VVV Venlo, maar die overstap ketste af omdat de Limburgse Eredivisionist de huursom te hoog vond. Met NEC werd wel overeenstemming bereikt.

Achahbar
Van de Pavert is de tweede speler die PEC Zwolle tijdelijk voor NEC verruilt. Eerder bewandelde Anass Achahbar al dezelfde route.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie