maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieNEC haalt Randy Wolters terug naar Nederland

NEC haalt Randy Wolters terug naar Nederland

NEC heeft zich versterkt met Randy Wolters. De 28-jarige aanvaller komt transfervrij over van het Schotse Dundee FC, waar zijn contract is ontbonden.

Mentaliteit
In Nijmegen tekent de linksbuiten voor twee seizoenen. ,,Met Randy halen we opnieuw een speler binnen die perfect past in onze Bloedkuul. Randy is een échte explosieve linksbuiten met diepgang en een goede voorzet en beschikt daarnaast over een geweldige mentaliteit. Met zijn ervaring in zowel de Ere- als de Eerste Divisie brengt hij daarnaast meer senioriteit en balans op dat vlak in onze ploeg”, stelt technisch directeur Remco Oversier.

Mooie club
,,Ik ben enorm blij om terug te zijn in Nederland,” reageert Wolters op de clubsite. “Ik heb NEC altijd al een mooie club gevonden en denk dat ik met mijn manier van spelen iets kan brengen wat men hier graag ziet. Ik kijk er naar uit om wedstrijden te spelen in de Goffert en om er samen met iedereen bij de club twee mooie seizoenen van te maken.” Eerder speelde Wolters voor Go Ahead Eagles, ADO Den Haag en VVV-Venlo.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD