Volg ons

Eerste Divisie

NEC haalt Randy Wolters terug naar Nederland

NEC haalt Randy Wolters terug naar Nederland

NEC heeft zich versterkt met Randy Wolters. De 28-jarige aanvaller komt transfervrij over van het Schotse Dundee FC, waar zijn contract is ontbonden.

Mentaliteit
In Nijmegen tekent de linksbuiten voor twee seizoenen. ,,Met Randy halen we opnieuw een speler binnen die perfect past in onze Bloedkuul. Randy is een échte explosieve linksbuiten met diepgang en een goede voorzet en beschikt daarnaast over een geweldige mentaliteit. Met zijn ervaring in zowel de Ere- als de Eerste Divisie brengt hij daarnaast meer senioriteit en balans op dat vlak in onze ploeg”, stelt technisch directeur Remco Oversier.

Mooie club
,,Ik ben enorm blij om terug te zijn in Nederland,” reageert Wolters op de clubsite. “Ik heb NEC altijd al een mooie club gevonden en denk dat ik met mijn manier van spelen iets kan brengen wat men hier graag ziet. Ik kijk er naar uit om wedstrijden te spelen in de Goffert en om er samen met iedereen bij de club twee mooie seizoenen van te maken.” Eerder speelde Wolters voor Go Ahead Eagles, ADO Den Haag en VVV-Venlo.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie