dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieNEC-fans starten petitie tegen Nijmeegse burgemeester

NEC-fans starten petitie tegen Nijmeegse burgemeester

Fans verbonden aan NEC-supportersclub HazenKamp Nijmegen zijn een petitie gestart tegen de Nijmeegse burgemeester Hubert Bruls. De supporters verwijten Bruls weinig liefde te koesteren voor NEC en zich overdreven hard op te stellen tegen de fans.

Dwarsgezeten
,,Wij zien Bruls nog liever gisteren dan vandaag vertrekken uit Nijmegen. De man heeft de NEC-supporters de afgelopen jaren zo tegengewerkt en dwarsgezeten”, vertelt HKN-voorzitter en initiator Richard Heuveling in De Gelderlander. ,,Al lijkt zijn opstelling na wat gesprekken met de clubleiding wat milder geworden, de hele houding getuigt echter niet van echte liefde voor de club.”

ME bij training
Bruls maakte zich de afgelopen jaren niet populair door café Goffertzicht te sluiten, tijdens de promotie in 2015 veelvuldig te laten fouilleren door de politie en de ME te hebben ingezet bij een training van NEC, vlak voor het beladen duel met Vitesse. De gestarte petitie heeft als doel om de Nijmeegse gemeenteraad te beïnvloeden. Die moet volgende maand een advies aan de commissaris van de Koning overbrengen of het voor of tegen een tweede ambtstermijn is voor Bruls.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD