zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieNEC en Darri per direct uit elkaar, doelman Jonkerman sluit aan bij...

NEC en Darri per direct uit elkaar, doelman Jonkerman sluit aan bij FC Eindhoven

Brahim Darri mag uitkijken naar een nieuwe werkgever voor het nieuwe seizoen. De aanvaller en NEC besloten zijn nog één jaar doorlopende contract per direct te ontbinden. FC Eindhoven maakte de komst bekend van Thom Jonkerman, de doelman komt transfervrij over van FC Lienden.

NEC
De 24-jarige Darri arriveerde in de zomer van 2018 in Nijmegen waar hij in het eerste half jaar zeker was van een basisplaats. Na een aanvaring met de technische staf van NEC werd hij teruggezet naar het beloftenteam en hij speelde vervolgens op huurbasis voor FC Den Bosch. In Brabant kwam hij door blessureleed slechts drie wedstrijden in actie.

Doelman
Jonkerman (21) trainde al enige tijd mee bij FC Eindhoven. Met de komst van de sluitpost van FC Lienden heeft de club nu drie doelverdedigers onder contract voor de start van het nieuwe seizoen. De concurrenten van Jonkerman zijn  Ruud Swinkels en Menno Bergsen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD