dinsdag, 5 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieNEC en AS Trencin akkoord over Joey Sleegers

NEC en AS Trencin akkoord over Joey Sleegers

NEC en AS Trencín hebben overeenstemming bereikt over de transfer van Joey Sleegers. De aanvallende middenvelder komt bij de Nijmeegse club meet sporadisch aan speeltijd.

Niet waar kunnen maken
Sleegers moet zelf nog wel tot overeenstemming komen met de Slowaakse club, meldt De Gelderlander. ,,Joey had een vertrek-wens. Hij is met grote verwachtingen gehaald, maar heeft het niet waar kunnen maken. Hij is derde, vierde keus op zijn positie. Het is voor alle partijen beter als we meewerken aan een vertrek”, stelde directeur Remco Oversier eerder tegen de krant.

Selectieplaats onzeker
Het contract van Sleegers, die vorig seizoen werd verhuurd aan VVV Venlo, loopt na dit seizoen af. De spelmaker uit de Feyenoord-opleiding kwam in Nijmegen tot zo’n dertig optredens, vaak als invaller, in anderhalf jaar tijd. Mocht de transfer naar AS Trencin, de club van Tscheu La Ling, alsnog afspringen, dan is het niet zeker of Sleegers na de winterstop terugkeert in de selectie van NEC.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD