dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlClubsAlmere City FCNEC en Almere City FC akkoord over Tom Overtoom

NEC en Almere City FC akkoord over Tom Overtoom

Tom Overtoom speelt de komende drie seizoenen voor NEC. De Nijmeegse club heeft overeenstemming bereikt met Almere City FC over de transfer van de middenvelder, weet Omroep Flevoland. Overtoom wordt vermoedelijk zelfs vanavond nog gepresenteerd in de Goffert.

De afgelopen week lekte de Nijmeegse interesse in de aanvoerder van de Almeerders al uit. ,,Hij zou deze week aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen beginnen met Almere City FC, maar hij trainde niet mee omdat hij een kuitblessure zou hebben opgelopen tijdens zijn vakantie”, meldde de Flevolandse regionale omroep eerder. Overtoom wordt bij NEC herenigd met trainer Jack de Gier en oud-ploeggenoten Sven Braken en Josef Kvida.

Binnen de achterban van Almere City FC wordt teleurgesteld gereageerd op de transfer, mede omdat De Gier eerder nog stelde geen spelers van zijn oude club naar NEC te zullen halen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD