woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieNEC-doelman Delle: 'Ga niet in de krant discussiëren'

NEC-doelman Delle: ‘Ga niet in de krant discussiëren’

Joris Delle had hoop afgelopen transferperiode een nieuwe club te vinden, maar slaagde daar niet in en is mede door de transferperikelen tweede doelman in Nijmegen. In de Gelderlander gaat de sluitpost in op zijn situatie.

Moeilijk
Over zijn aan Joshua Smits verloren basisplek zegt hij: ,,Dat is de beslissing van de trainer. Niet de mijne. Ik heb erover gesproken met de trainer. De inhoud van dat gesprek is iets tussen hem en mij. Ik ga niet in de krant discussiëren. Het is niet moeilijk. Ik moet mijn werk doen, voetballen. En de coach moet beslissen. Ik moet de keuze voor hem moeilijk maken.”

Gecompliceerd
Delle had naar eigen zeggen de mogelijkheid om deze zomer te tekenen bij een nieuwe club, maar dat gebeurde niet: ,,Het was gecompliceerd. Ik kan er niet meer over zeggen. Of het een teleurstelling was voor mij? Ach. Dat is voetbal. De transfermarkt is dicht en ik ben hier. Ik focus me op NEC. Dat is het.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD