donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieNEC-directeur Van Schaik: 'Over vijf jaar in linkerrijtje'

NEC-directeur Van Schaik: ‘Over vijf jaar in linkerrijtje’

NEC-directeur Wilco van Schaik verwacht dat zijn nieuwe werkgever binnen vijf jaar een flinke stap voorwaarts zal hebben gedaan. Dat zei hij op een supportersavond van de club.

Honderd dagen
,,Over vijf jaar zie ik ons in een modern, sfeervol stadion in het linkerrijtje spelen. Want met dit achterland, in zo’n stad, is dat mogelijk!”, stelde de voormalig bestuurder van FC Utrecht. ,,Op het moment voer ik veel gesprekken met mensen binnen en rondom de club. Ik gebruik nu honderd dagen om de club te leren kennen. De volgende honderd dagen gebruiken we om deze club weer op te bouwen en een fundament te leggen voor de toekomst.”

Enorme potentie

De betrokkenheid van de Nijmeegse supporters was voor Van Schaik een belangrijke reden om aan de slag te gaan bij NEC: ,,Dat is één van de redenen geweest voor mij om me aan NEC te binden. Het is een geweldig grote club, met een enorme potentie. Ik ben hier niet voor maar één jaar naartoe gekomen, ik kijk met een langetermijnbril en zie een mooie toekomst voor ons.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD