Volg ons

Eerste Divisie

NEC-coach Lijnders: ‘Schandalig’

NEC-coach Lijnders: ‘Schandalig’

NEC leed een zeer dure en onnodige nederlaag tegen FC Eindhoven. Daardoor heeft de Nijmeegse ploeg van coach Pepijn Lijnders het kampioenschap en promotie niet meer volledig in eigen hand.

Gefrustreerd
Lijnders was na afloop dan ook ‘not amused’, tekende De Gelderlander op: ,,Dit verlies heeft niets met een leerproces te maken. We verloren omdat we twee cadeautjes weggaven in de eerste helft. Schandalig. Ik ben gefrustreerd dat we de goals zo weggeven. Als je zo de doelpunten tegen krijgt, kun je spelen wat je wil.”

Reactie
Met name voor rust zag NEC er defensief bedroevend uit: ,,Het was gewoon niet goed genoeg in de eerste helft. Als ik zou weten hoe ik de scherpte erin krijg, zou dit niet zijn gebeurd. Dat we veel kansen missen, baart me geen zorgen. Dat we de doelpunten zo weggeven wel. Ik verwacht maandag wel een reactie van mijn spelers als we tegen Telstar spelen.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie