dinsdag, 16 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste Divisie'NEC aast op spits Rossi, huurt opnieuw verdediger'

‘NEC aast op spits Rossi, huurt opnieuw verdediger’

NEC is in raptempo haar selectie op sterkte aan het brengen. De Nijmeegse club bereikte met Feyenoord overeenstemming over het huren van Calvin Verdonk en aast nog op een kopsterke spits.

Meerdere opties
Volgens TjerkstraMedia CW is daarbij het oog gevallen op Karim Rossi. De 23-jarige Zwitserse spits traint deze week weer mee met Willem II, maar zijn zaakwaarnemer schermt ook met interesse van andere clubs, waaronder NEC en Go Ahead Eagles. ,,Willem II neemt een paar dagen de tijd, maar naast de Tilburgse club is er ook concrete interesse van ADO Den Haag, Roda JC, Go Ahead Eagles en N.E.C. Nijmegen”, aldus zijn zaakwaarnemer.

Verdonk
Zeker is wel de komst van Calvin Verdonk. De talentvolle verdediger mag opnieuw een jaar rijpen buiten de Kuip. Vorig seizoen verhuurden de Rotterdammers hem al aan PEC Zwolle, maar daar kwam de jeugdinternational weinig in actie. Bij NEC moet Verdonk de volgende stap in zijn ontwikkeling zetten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD