HomeDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagNassim El Ablak per direct naar DVS '33, ex-Fortuna Sittard-speler trainde al...

Nassim El Ablak per direct naar DVS ’33, ex-Fortuna Sittard-speler trainde al mee

De technische commissie van DVS’33 zit nooit stil en het is aan de trainer de taak om van de aangetrokken spelers een hecht team te maken. De Derde Divisionist haalde ex Fortuna Sittard-aanvaller Nassim El Ablak per direct binnen.

Nassim El Ablak telt 21 lentes, woont in Harderwijk en zat sinds afgelopen zomer zonder club.

De aanvaller doorliep de jeugdopleiding van Zwart-Wit’63, PEC Zwolle, Heerenveen en Fortuna Sittard en maakte in 2019  de overstap naar de A-selectie van Fortuna Sittard waarmee hij twee seizoenen in de Eredivisie speelde.

Nassim El Ablak trainde dit seizoen al enkele periodes mee bij de A-selectie om zijn conditie op peil te houden. ,,Ik ben blij dat ik aansluit bij de selectie van DVS. Vanaf de zomer heb ik periodes meegetraind met de A-selectie. Dit is me goed bevallen. Ik heb de ambitie om door te gaan als profvoetballer, maar nu wil ik graag wat terugdoen voor DVS omdat ik daar al langere tijd mee heb mogen trainen om fit te blijven. Ik kijk er naar uit om weer wedstrijden te spelen.”

DVS’33 nam maandag afscheid van Frenkie Overmars, die vanwege een zware knieblessure besloot per direct te stoppen met voetballen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.