zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieNascimento verlengt bij FC Eindhoven, Ernie Brandts toegevoegd aan staf

Nascimento verlengt bij FC Eindhoven, Ernie Brandts toegevoegd aan staf

David Nascimento blijft aan als trainer van FC Eindhoven. De Portugees heeft zijn contract met twee seizoenen verlengd.

Brandts
Nascimento volgde in januari Wilfred van Leeuwen op, die opstapte bij de club. Ernie Brandts wordt toegevoegd aan de technische staf, die verder bestaat uit Pascal Maas en keeperstrainer Maikel Aerts. Brandts en Aerts tekenden voor één seizoen. Clubicoon Pascal Maas heeft een verbintenis voor onbepaalde tijd.

Bestuurlijke herstructurering
FC Eindhoven maakt verder bekend bezig te zijn met een ‘bestuurlijke herstructurering’. Daarover stelt de club in een statement: ,,Het bestuur en de Raad van Commissarissen zijn recentelijk gestart met de bestuurlijke herstructurering van de club. Beide bestuursorganen worden op korte termijn samengevoegd tot een nieuw te vormen Raad van Commissarissen dat toezicht houdt op de statutaire directie van FC Eindhoven, waar in het ieder geval de huidig algemeen directeur Marco Faber zitting in zal gaan nemen. Deze bestuurlijke herstructurering zal naar verwachting uiterlijk voor 1 juli 2018 zijn afgerond.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD